Thaiföld magyarul programok – körutak – nyaralások
Thaiföld Magyarul Program/Thaiföld magyarul programok – körutak – nyaralások

THAIFÖLD MAGYARUL!

túrák, kirándulások, egy és több napos programok, tematikus körutak és tengerparti nyaralások

Thaiföld szebb, több, izgalmasabb és gyönyörűbb, mint az átlagutazók által ismert Bangkok és a nyaralóhelyek világa!

 

Új szolgáltatásunk mindenki számára szeretne ötleteket adni Thaiföld évezredes kultúrájának, gazdag történelmének és gyönyörű hegyvidékeinek, egyedülálló természeti szépségeinek megismerésére a szinte kötelező tengerparti nyaralás előtt.

 

"Thaiföld magyarul" programjaink folyamatosan fejlődnek, egyre újabb és újabb, izgalmasabbnál izgalmasabb lehetőségeket foglalunk bele ajánlatainkban.

Ez a folyamatosan bővülő katalógus család tájegységenként bontva mutat be hosszabb-rövidebb thaiföldi programokat, rövid körutakat és nyaralási lehetőségeket.

 

 Ezek a programok és egyéb szolgáltatások magyarul is és még hat egyéb világnyelven érhetők el. Egyéni utazóknak és csoportoknak is ajánljuk ezeket! Rakja össze ezekből az Ön saját különleges thaiföldi barangolását!

 

Ez a programcsomag soha sem lesz végleges! folyamatosan bővül és fejlődik, érdemes időnként átböngészni a frissítéseket is!   

 

tuktuk-2

Bangkoki városnéző programok

Vendégeink nagy része Bangkokba érkezik és el is tölt a környéken jó pár napot. Számukra állítottuk össze különleges bangkoki városnéző programjainkat.

Természetesen, városnézéseinkben szerepelnek a szokásos bangkoki látványosságok is, de nagyon sok különleges, kulturális összeállítást is kínálunk.

Tovább a bangkoki programokhoz
damnoen-saduak-floating-market-5

Bangkok környéke, Közép-Thaiföld

Bangkok érdekességeinek, különleges helyeinek meglátogatása után, vendégeinket Bangkok környékére is szívesen elvisszük.


Az úszópiac, Kanchanaburi gyönyörű vidékei, Ayutthaya, a Chao Phraya folyó, az Erawan nemzeti park és a sok-sok kis falu, gyönyörű templomok várják vendégeinket ezeken a speciális programokon..  

Tovább a Bangkok környéki programokhoz

COVID-os időkben...

Körútjaink és túráink száma folyamatosan bővül és a meglévőket is folyamatosan fejlesztjük. Ezen az oldalon azonban csak azokat az utak és túrákat tesszük nyilvánossá, amelyeknél a célországok már legalább részben engedélyezik a turisztikai célú beutazást és ezért lehet is jelentkezni rájuk. Reméljük, hamarosan Ázsia további országaiba induló útjaink is ismét felszabadulnak!