A klasszikus Sziámi Királyság – kiscsoportos nagykörút
Kiscsoportos körutak/A klasszikus Sziámi Királyság – kiscsoportos nagykörút

A klasszikus Sziámi királyság - kiscsoportos körút, Bangkoktól Chiang Mai-ig

 

Thaiföld nem véletlenül az egyik legkedvesebb uticél Délkelet-Ázsiában. Mégis nagyon kevesen ismerik igazi kincseit! Nem egyszerű dolog megtalálni a legérdekesebb, legizgalmasabb helyeket, eseményeket, a minket igazán érdeklő látványosságokat.

 

Egy utazási iroda által szervezett körút sem az ínyenceknek szól.  Sikeresen összezsúfolnak 40-50 vadidegen embert, akiknek teljesen más az érdeklődése, viselkedése. Aztán bemutatják azokat a látnivalókat, ami a tucat turistának jó. (Nem kritika, mást nem is igen tudnának csinálni…)

 

Mi valami mást képzeltünk el… Olyan körutakat, amik sohasem ismétlődnek, mert a program mindig azé a pár emberé, családi társaságé, baráti társaságé, akinek éppen összerakjuk. Végig megyünk az úton (ami csak egy vázlat a helyekről) és megmutatjuk Thaiföld igazi kincseit, pontosan azokat, amik önt érdeklik.

 

Ezen az igen egyedi Magyarországon még nem látott programmal azon utasainknak kedveskedünk, akik valóban meg is akarják érteni Thaiföldet, mint országot és bepillantást szeretnének nyerni az igazi kulturális és történelmi érdekességekbe. Utunkat a főváros megismerésével kezdjük majd ezt követően a középső régiót fedezzük fel Ayutthaya és Sukhothai városokban és a Khao Yai Nemzeti Parkban a természetet és a khmer stílusú templomokat is meglátogatjuk. Túránk második felében Észak-Thaiföldet és az Arany háromszöget, valamint a Lanna királyság régi fővárosát Chiang Mait látogatjuk meg.

classical_siam_250

Katalógus - az út részletes leírása

Az ebben a katalógusban található anyag A4-es formátumú, sok-sok oldalt tartalmazó, képekkel és utazási információkkal gazdagon teletömött katalógus. Lehetetlen küldetés ezt valami kézi eszközön, vagy éppen mobil telefonon böngészgetni. Így egyszerűen semmi nem marad meg az ember agyában ezekből a (reméljük) hasznos információkból. Javasoljuk legalább a tablet felbontást, de az igazi megoldás első ismerkedésre a monitor. Ha tetszik, akkor jöhet a letöltés és a nyomtatás! Az anyagok igazi magazin formájú kiadványok.

A katalógus letöltése

A körút adatai

Kiscsoportos (9-16 fő) kulturális és természetjáró körút Thaiföldön, a főszezonban ősztől tavaszig, illetve a nyári kisszezonban júliustól szeptemberig, Bangkoki indulással és bangkoki visszaérkezéssel, magyar csoportvezetéssel és idegenvezetéssel. Magán út rendelése lehetséges.

 Zárt csoport: Egyedi árajánlat alapján magán út (zárt csoportos körút) is rendelhető magyar vagy angol nyelvű vezetéssel, az utiterv változtatásának lehetőségével is.

 Indulás napja Bangkokból:

2021-2022 főszezon: az igényektől és az aktuális COVID helyzettől függően.

2022, nyári kisszezon: az igényektől és az aktuális COVID helyzettől függően.

2022-2023 főszezon: az igényektől függően, havonta egy út várható.

 Utazás időtartama: 10 nap

 Szállások az út során: 3-4 csillagos szállodák, szálloda hajó 2 ágyas elhelyezéssel. Egyágyas elhelyezés felárral kérhető.

 Csoport és idegenvezetés: A. magyar nyelven. B. Az angol nyelven kért körúton angol nyelven.

Ellátás: félpanzió az út során. Különleges étkezés kérhető.

 Különleges COVID utazási feltételek: A napra kész információk a https://konzuliszolgalat.kormany.hu/thaifold ldalon találhatók.

Rövid programleírás

1.     nap: Megérkezés Bangkokba

2.     nap: Bangkok legszebb látnivalói - városnézés

3.     nap: Bangkok környéke - Kanchanaburi és az úszópiac

4.     nap: Bangkok - Bang Pa In - Ayutthaya - Nakhon Ratchasima

5.     nap: Phimai - Khao Yai nemzeti park

6.     nap: Saraburi - Lop Buri - Pichanulok - Sukhothai

7.     nap: Sukhothai – Phrae – Phayao – Chiang Rai 

8.     nap: Chiang Rai – Chiang Mai - San Kampaeng

9.     nap: Mae Sai elefántfarm – Orchidea farm – Doi Suthep

10.  nap: Chiang Mai – Bangkok

COVID idején semmi sem igazán biztos... A légitársaságok járatai is eléggé bizonytalanok. Ezért az út utolsó két napja változhat. Ha előre tolják a járat indulást, akkor a 17. nap minden programja nem biztos, hogy teljesíthető.

A körút és a kiegészítő szolgáltatások árai

A végleges ár a megrendelővel történő program egyeztetés után, az úthoz adott árajánlatban (utazási szerződés tervezetben) kerül véglegesítésre. Ennek oka az út szállásainak esetleges árváltozása, illetve az alapprogramhoz csatolható egyedi kiegészítések.

Az árban foglalt szolgáltatások részletezése és az út fizetési feltételei a letölthető katalógusban találhatók.