Thaiföld – Bangkok – Ázsia lelke – Kulturális körutak és programok
Ázsia lelke programok/Thaiföld – Bangkok – Ázsia lelke – Kulturális körutak és programok

Ázsia lelke - Kulturális körutak Ázsia mélyén

Ázsia lelke körút sorozatunk körútjai köztük a z ázsiai nagy birodalmak történetét és ma is látható emlékeit bemutató kulturális körútjaink és hozzájuk fűzött, a Himalája térség további országait bemutató kiegészítések nagyon különleges helyszínekre vezetnek el. Jelenleg Kambodzsa, Vietnám, Burma, Nepál, Tibet és Bhután, az észak-indiai Szikim, a Himalája térség fantasztikus országai és tájai, azok a csodahelyek, ahova utasaink eljuthatnak ezeken az utakon. Mindegyikben van valami különleges. Ez egyes országokba vezető "szokásos" körutakhoz hozzáadunk egy-két napot és ezeken részt veszünk valamilyen különleges kulturális eseményen. A térség történelme és kultúrája különösen gazdag. Ezért ezek az utak az öt világvallás és az itt élő törzsek ősi hitvilágának ma is élő hagyományaiból kialakult, a világon egyedülálló kultúra nyomába is erednek.


Thaiföld és különösen Bangkok, ebből a szemszögből nézve is különleges helyek. A 15 millió lakosú főváros lakóinak döntő többsége buddhista, de önálló kis India, Chinatown, muszlim negyed is van, és szinte minden ázsiai országnak létezik itt kisebbségi körzete. Emiatt szinte mindennap van valamilyen egzotikus helyi fesztivál és az 5 világvallás minden egyes főbb ünnepét is megtartják. Ebbe a színes világba vezetnek el az "Én Bangkokom" programjai.

 

ayutthaya-2
Az én Bangkokom

Thaiföld kultúrája nagyon különleges és sok szempontból egyedi Ázsiában. Ezért az Ázsia lelke program sorozat Thaiföldről szóló része is eltér a szokásos körutas szerkezettől.


Ebben a programban Bangkok és környékének kulturális, vallási és természeti szépségeit mutatjuk be. A sorozat egy és két napos blokkjaiból szabadon állítható össze szinte bármilyen Bangkok környéki barangolás.

Tovább a programcsomaghoz
03
Songkran, Loy Krathong, Thaiföld buddhista ünnepei  és törzsi fesztiváljai

Jelenleg készül az a katalógusunk, amely a különleges ünnepek különleges programjait foglalja össze.


Amint elkészül az első változat, azonnal közzé is fogjuk tenni. Természetesen a programokat részletező oldalakkal együtt.

Hamarosan...

COVID-os időkben...

Körútjaink, programjaink száma folyamatosan bővül és a meglévőket is folyamatosan fejlesztjük. Ezen az oldalon azonban csak azokat az utak tesszük nyilvánossá, amelyeknél a célországok már legalább részben engedélyezik a turisztikai célú beutazást és ezért lehet is jelentkezni rájuk. Reméljük, hamarosan a Himalájai térség további országaiba induló útjaink is ismét felszabadulnak!