Információs könyvtár – Bangkoki Magyar Központ
Thaiföld/Információs könyvtár – Bangkoki Magyar Központ

Thaiföldi Utazási információs könyvtárunk

Ázsia 13 országába szervezünk egészen különleges és az utazási irodák "hagyományos" útjaitól gyökeresen eltérő utakat és programokat. Ezen kívül regionális irodáink, a Magyar Központok is folyamatosan üzemelnek a helyszíneken. Már több mint 2000 oldal, nagyon részletes magyar nyelvű utazási anyaggal rendelkezünk. Ez a könyvtár a Thaiföldet is érintő felfedező utak, kulturális körutak utak és ajánlott helyi programok, nyaralások anyagait tartalmazza. Azokat, amik a Bangkoki Magyar Központ szervezésében is elérhetők.


Központi információs könyvtárunk is elérhető, ahol minden Vietnámmal, Kambodzsával, Burmával, Kínával és Hong Hongal, Malajziával, Szingapúrral, Nepállal, Tibettel, Bhutánnal és általános ázsiai utazási témákkal kapcsolatos anyagaink is megtalálhatók.  

Meglátogatom a - Yourdestination központi információs könyvtárát

Nem mobil telcsinek való vidék...

Az ebben a könyvtárban található anyagok A4-es formátumú, sok-sok oldalt tartalmazó, képekkel és utazási információkkal gazdagon teletömött anyagok. Lehetetlen küldetés ezeket utazás közben, vagy éppen mobil telefonon böngészgetni. Így egyszerűen semmi nem marad meg az ember agyában ezekből a (reméljük) hasznos információkból.

 

Javasoljuk legalább a tablet felbontást, de az igazi megoldás első ismerkedésre a monitor. Ha tetszik, akkor jöhet a letöltés és a nyomtatás! Az anyagok igazi magazin formájú kiadványok.

 

Árak, időpontok és a COVID.

Egészen kaotikus időket élünk most, legalább is 2021 év végéig. Ezért a katalógusokban megadott árak és indulási időpontok hirtelen és általunk befolyásolhatatlanul megváltozhatnak. Ez ellen, sajnos, nincs védelem.   

 

Amit utasaink védelme érdekében tenni tudunk az a Yourdestination értékálló utazási voucher! Részleteiről a katalógusok végén található leírás tájékoztat.

Javasoljuk, az út tervezésének megkezdése előtt mindenképpen lépjen kapcsolatba velünk!

azenbangkokom600
Az én Bangkokom

Bangkok és környéke, Kanchanaburi tartomány és Közép-Thaiföld vidékei rengeteg csodát rejtenek. Vendégeink jó része is ezen a környéken kezdi meg thaiföldi barangolását. Számukra állítottuk össze ezt az anyagot, ami legsikeresebb közép-thaiföldi programjainkat tartalmazza. Az ajánlott egy és két napos programok egész évben elérhetők magán programként és kiscsoportos programként is.

Letöltés
thaifoldcsakneked_2021_23_600
Thaiföld csak neked

Thaiföldi szervezett programjainkat, városnézéseinket, körutainkat és több napos természetjáró barangolásainkat összefoglaló nagyon részletes (jelenleg már több mint 100 oldalas) katalógus.

 

Tartalmazza Bankok, Kanchanaburi, Közép-Thaiföld egy és több napos programjait és az onnan északnak induló, Thaiföld legizgalmasabb helyeit is bemutató országjáró körutunkat is.   

Letöltés
classical_siam_600
A KLASSZIKUS SZIÁMI KIRÁLYSÁG

Az a 10 napos thaiföldi nagykörút Bangkokból indul, végighalad közép-Thaiföld legszebb vidékein, majd északnak fordul és a thai történelem legfontosabb városait és emlékhelyeit meglátogatva jut el északra Chiang Mai és Chiang rai ősi vidékére. Minden benne van, amit egy első thaiföldi látogatás során muszáj megnézni.

Letöltés
central_thailand_600
KÖZÉP-THAIFÖLD FELFEDEZÉSE

A katalógus Közép-Thaiföld régióiban barangoló 3-5 napos programokat, rövid körutakat tartalmaz. Bangkok, Ayutthaya, Sukhothai, Lop Buri, Bang Pa In, Hua Hin, a Kwai folyó völgye és borzongató emlékhelyei, az Erawan és a Sai Yok nemzeti parkok, izgalmas városok és békés kézműves falvak, templomok és szent helyek.

Letöltés
thaifold_arlista_600
Thaiföldi programok árlistája

Ez a folyamatosan frissített árlista az alábbi katalógusok programjainak aktuális árait tartalmazza:

 

- Az én Bangkokom

-A klasszikus sziámi királyság

- Közép Thaiföld felfedezése

-Thaiföld csak neked

 

A COVID helyzetre való tekintettel a megadott árak az árlista kiadásának napján (V.: dátum)  napján ismert beszállítói árakkal kerültek kiszámításra!

Letöltés
central_thailand_group_tour_600
KÖZÉP-THAIFÖLD KINCSEI ÉS TITKAI

Ezen az igen egyedi Magyarországon még nem látott közép-thaiföldi kiskörúttal azon utasainknak kedveskedünk, akik csak kevés időt tudnak szakítani Thaiföld felfedezésére, de bepillantást szeretnének nyerni az igazi kulturális és történelmi érdekességekbe.

 

Utunkat a főváros megismerésével kezdjük majd ezt követően a középső régiót és ezen belül Kanchanaburi tartományt fedezzük fel.

Letöltés