ÁZSIA LELKE – AZ ÉN BANGKOKOM – Bangkoki kulturális és felfedező programok
Ázsia lelke/ÁZSIA LELKE – AZ ÉN BANGKOKOM – Bangkoki kulturális és felfedező programok

ÁZSIA LELKE - AZ ÉN BANGKOKOM

 

Thaiföld 15 milliós fővárosa az ázsiai kultúrák igazi olvasztó tégelye. A több ezer éves buddhista hagyományok, a "szabad emberek földjének" különleges szellemisége, a környező országokból bevándorolt, hindu, maláj, iszlám, olasz és ki tudja még milyen nációk szinte önálló városrészei és kultúrája valami a világon egyedülálló színes kulturális világot hozott létre. Ennek megismerése jóval több, mint a szokásos "Bangkok 2 nap, aztán irány a tengerpart!" program könyörtelen végrehajtása. Szeretnénk mindenki rendelkezésére állni a helyszínen, hogy egészen egyéni programokkal mutathassuk be az Angyalok városának szépségeit és mindnnapjait is.

 

Az „Én Bangkokom” programcsomagjaink egy megszokottól teljesen eltérő koncepcióval rendelkeznek. A turistás helyeket is bemutatják de ezeket kiegészítik saját tapasztalataink alapján adható, igazán különleges helyeket is bemutatni kívánó programokkal. Idegenvezetőink, akik maguk is Bangkokban élik mindennapjaikat. Igyekszünk gát olyan helyeket és területeket megmutatni, melyeket a magyar utazási irodák kihagynak. Nélkülözzük a kisfurgont és a nagy kínai turistacsoportokat és a helyi tömeg-közlekedést, valamint a lábunkat vesszük igénybe, hogy bejárjuk az ismeretlen Angyalok Városát.

 

 

 

azenbangkokom250

Katalógus - bangkoki és Bangkok környéki programok

Az ebben a katalógusban található anyag A4-es formátumú, sok-sok oldalt tartalmazó, képekkel és utazási információkkal gazdagon teletömött katalógus. Lehetetlen küldetés ezt valami kézi eszközön, vagy éppen mobil telefonon böngészgetni. Így egyszerűen semmi nem marad meg az ember agyában ezekből a (reméljük) hasznos információkból. Javasoljuk legalább a tablet felbontást, de az igazi megoldás első ismerkedésre a monitor. Ha tetszik, akkor jöhet a letöltés és a nyomtatás! Az anyagok igazi magazin formájú kiadványok.

A katalógus letöltése

A programok alapadatai

 

Kiscsoportos (9-16 fő) vagy egyéni (2-8 fő) kulturális és természetjáró városnézések és kirándulások Bangkokban és Kanchanaburi tartományban.

 főszezonban ősztől tavaszig, és a nyári kisszezonban júniustól augusztusig, bangkoki indulással és visszaérkezéssel, magyar csoportvezetéssel és idegenvezetéssel. Magán út rendelése lehetséges.

Zárt csoport: Egyedi árajánlat alapján magán út (zárt csoportos körút) is rendelhető magyar vagy angol nyelvű vezetéssel, az utiterv változtatásának lehetőségével is.

 

Szállások a több napos programok 3-4 csillagos szállodák. Egyágyas elhelyezés felárral kérhető.

 

Ellátás: az alapellátás félpanzió, több esetben vacsora program az út során. Különleges étkezés kérhető.

 


Különleges COVID utazási feltételek: A napra kész információk a https://konzuliszolgalat.kormany.hu/azsia?thaifold oldalon találhatók.

 

Az Én Bangkokom sorozatban ajánlott bangkoki és Bangkok környéki különleges kulturális programok:

BANGKOK, AZ ANGYALOK VÁROSA

 

1.     Bangkok legérdekesebb helyei

2.     Bangkok legszebb helyei

3.     Belvárosi kincsvadászat Bangkokban

4.     Thonburi templomai

5.     Dél-Bangkok templomai

6.     Bangkok művészete és különleges negyedei

7.     Biciklis barangolás Bangkokban

8.     Riksakaland és Bangkok színei

 

BANGKOK KÖRNYÉKE - KANVHANABURI IZGALMAS HELYEI

 

9.     A Damnoen Saduak úszópiab

10.  Az úszópiac és a Kwai-folyó hídja

11.   Lopburi és Ayutthaya

12.  2 napos Kanchanaburi barangolás I.

13.  2 napos Kanchanaburi barangolás II.

A programok árai

A végleges ár a megrendelővel történő program egyeztetés után, a programhoz adott árajánlatban (utazási szerződés tervezetben) kerül véglegesítésre.

Az árban foglalt szolgáltatások részletezése és az út fizetési feltételei a letölthető katalógusban találhatók.