Thaiföld – Bangkok – Chiang Mai – Ayuthaya – Sukothai – Phuket – felfedező Körutak
Kiscsoportos körutak/Thaiföld – Bangkok – Chiang Mai – Ayuthaya – Sukothai – Phuket – felfedező Körutak

Kiscsoportos körutak - Thaiföld ÉS INDOKÍNA ORSZÁGAI

Thaiföldet és Indokína többi országát is érintő kaland és kulturális körútjaink és hozzájuk fűzhet, Ázsia további térségeit és országait bemutató kiegészítések nagyon különleges helyszínekre, Ázsia szívébe viszik el utasainkat. Van köztük bőven természetjárás, kulturális és történelmi kalandozás a hinduizmus és a buddhizmus és a helyi törzsi és népi kultúrák több ezer éves történetében és ma is élő hagyományai nyomában és sok-sok látogatással ezek szent helyein.

 

Ezen az oldalon Thaiföldhöz készült "alap" programokhoz lehet eljutni. Ezek száma folyamatosan bővül. Ezeket egészítik ki az egyes fesztiválokhoz, eseményekhez, helyi és országos ünnepekhez illesztett  különleges programok.

 

buddha-1

A Klasszikus Sziámi királyság - nagykörút

Thaiföld ezer éves történetében az egymást követő királyságok északról délfelé haladva terjesztették ki hatalmukat a mai Thaiföld egész területére.

Ezeket a történelmi korszakokat mutatjuk be a Lanna királyság (Chiang Mai), a Hajnal királysága (Sukhothai), A mennyei birodalom (Ayutthaya) és a mai Thai királyság (Bangkok) legszebb és legizgalmasabb helyeinek meglátogatásával.

Tovább a körút részleteihez
wat-chai-wattanaram-1
Közép-Thaiföld kincsei és csodái - kiskörút

Az igazán élvezetes kikapcsolódásra vágyóknak és azoknak, akiknek csak kevés ideje van Thaiföld legjellemzőbb vidékékeinek megismerésére, ajánljuk ezt az öt napos programot, melynek keretében megismerjük a Kwai folyó hídjának tragikus történetét.

 

Megismerkedünk a thai elefántokkal és felfedezzük az Erawan Nemzeti Park természeti látványosságait és felfedezzük Ayutthaya romvárosát.

Tovább a körút részleteihez
pond-2
Közép-Thaiföld felfedezése - rövid körutak

Ezek a rövid, 2-4 napos programok a Bangkok környéki, közép-thaiföldi tartományok városait, történelmi emlékhelyeit és falusi kultúráját mutatják be.

célszerű kombinálni ezeket a program blokkokat a bangkoki városnéző programokkal is.

Tovább a körutak részleteihez

COVID-os időkben...

Körútaink száma folyamatosan bővül és a meglévőket is folyamatosan fejlesztjük. Ezen az oldalon azonban csak azokat az utak tesszük nyilvánossá, amelyeknél a célországok már legalább részben engedélyezik a turisztikai célú beutazást és ezért lehet is jelentkezni rájuk. Reméljük, hamarosan az Ázsiai kontinens további országaiba induló útjaink is ismét felszabadulnak!